Hieronder vindt u een overzicht van de standaard thema's en modules. Uiteraard is deze lijst niet limitatief en kan u voor andere thema's steeds een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via het contactformulier.

 

 

Inbegrepen bij elke afspraak, dus zonder bijkomende kosten :

- samenvattende documentatie (geheugensteuntje)

- 3 maanden opvolging via e-mail

 

Puppytraining aan huis

 

Module 1 : 2 uur :

Bestaande uit theorie, waarin we de belevingswereld van de hond bespreken, de ontwikkelingsfases, welke problemen er zich kunnen stellen, hoe deze op te lossen en te voorkomen.
Ik toon ook hoe je enkele basics (zitten, liggen, hierkomen, plaats, ...) oefent, en we gaan een klein stukje wandelen.
Kostprijs module 1: 110 Euro *

Module 2 : 2 uur + 1 uur :

De eerste afspraak is de iets kortere versie van module 1, waarmee je zelf al aan de slag kan. De tweede afspraak bestaat er in (enkele weken later) om bij te sturen en vooral met de hond en de noden van de mensen zelf te werken (praktijk).
Kostprijs module 2 : 150 Euro *


Hoewel deze modules een zeer stevige basis bieden, kunnen er - indien gewenst - nog bijkomende opvolgingen (aan gereduceerd "opvolg-tarief")  gereserveerd worden. 

 

  

Beter communiceren + wandelen zonder trekken

 

Module 1 : 2 uur :

In deze module geef ik eerst een heleboel theoretische informatie, waarin ik u uitleg hoe uw hond denkt en waarom hij/zij niet goed luistert. Brengt u als baasje de boodschap wel op een voor de hond begrijpbare manier over, of zijn Nederlands en Honds twee verschillende talen ? Hoe leert uw hond het vlugst begrijpen wat u bedoelt ?

Na het theoretisch gedeelte gaan we het geleerde natuurlijk in praktijk omzetten, en werken op enkele commando's + netjes wandelen.

Kostprijs module 1 : 110 Euro *

 

Module 2 : 2 uur + 1 uur :

Bij deze module hebt u na module 1 nog een uur extra opvolging (enkele weken later). De opvolging richt zich voornamelijk op nog een beetje bijsturen waar nodig, en/of enkele nieuwe zaken aanleren.

Kostprijs module 2 : 150 Euro *  

 

 

Gedragstherapie

 

De standaardprijs voor gedragstraining is 60 Euro/uur *.

 

Hoeveel tijd ik nodig heb om u te helpen, is natuurlijk afhankelijk van de aard van het probleem en evt het aantal honden in het gezin. Wat ik niét doe, is onnodig lange lessenreeksen verkopen. 

Meestal volstaan 1 of 2 huisbezoeken (met 3 maanden gratis opvolging via e-mail). Zo betaalt u geen overbodige kosten. Als er toch extra afspraken nodig of gewenst zijn, kan dat aan gereduceerd "opvolg-tarief".     

 

Leg me via het contactformulier gerust uit wat het probleem juist is, dan kan ik een inschatting maken en u - nog altijd vrijblijvend uiteraard - een concrete prijsopgave bezorgen.

 

 

 

 

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten. Voor een totaal-prijs voor uw woonplaats kan u terecht op het contactformulier. Een lidkaart van Amstaffclub Antwerpen vzw geeft recht op 15 Euro korting per module.