Ervaringen met Flappies

Commentaren: 8
 • #8

  Lisette zaterdag 2/3/2024 (zaterdag, 02 maart 2024 18:01)

  Wij hebben Augie gevonden op internet en gecontacteerd om zowel ons hondje Woody als onszelf wegwijs te maken in de begeleiding van een puppy. Augie is rustig en gaf veel nuttige info en tips waardoor wij beter inzicht kregen in de opvoeding van onze pup. Dagelijks hebben wij nu 2 a 3 oefensessies en we zien hoe
  nuttig de info is om ons hondje te laten groeien naar een leuke, blije hond. Wij zijn enthousiaste Augie dus heel dankbaar en wij kunnen haar zeker aanraden vooral aan mensen die starten met de opvang van een puppy! �

 • #7

  Ilse (dinsdag, 25 juli 2023 12:11)

  Augie is een echte aanraader. Voor iederen met een hond in huis een pup klein of groot deze vrouw is echt super fantastisch.
  8 jaar geleden hadden we voor het eerst een pup aangekocht en zaten we enorm veel met vragen pmtrent zijn opvoeding. Dus hadden we eens op internet gekeken en hadden we de site Flappies hondentraining gevonden. Augie is bij ons thuis langs geweest en heeft ons enorm goed geholpen met tips en raad. Achteraf heb ik nog altijd via mails raad en tips gekregen zelfs nu nog het is haar nooit teveel. Onze Rocky is nu 8 jaar en dankzij Augie een doodbrave hond en een lieve gehoorzame hond.
  Lieve Augie nog eens bedankt voor alles je bent super

 • #6

  Dirk Maes (zaterdag, 22 april 2023 09:39)

  Iedereen zou Augie in dienst moeten nemen om je bij te staan. Een puppy vraagt heel veel energie van je. Elke week die voorbijgaat komen er vragen bij van hoe we het gaan aanpakken. Augie heeft die antwoorden. Ik ben er zeker van met de hulp van de Flappies dat ik een gezond,stabiele hond ga krijgen, die me zal helpen in het hondenbrein. Voor de Flappies is welzijn van je hond prioriteit. Kunstjes leren kan iedereen maar je hond kunnen lezen wat hij,zij denkt is iets heel anders. Augie helpt je de signalen die je hond geeft te ontdekken en kan je ermee aan de slag. Honden taal. Dus,iedereen die erover nadenkt om een hond in huis te halen, investeert in de Flappies en je krijgt het meer dan dubbel terug.

 • #5

  Alain (woensdag, 19 april 2023 18:48)

  Toevallig op Flappies Hondentraining terecht gekomen voor onze puppy Babu, en de twee bezoekjes van Augie waren wat we nodig hadden: handige tips & tricks om ons hondje de basis aan te leren, en vooral gezien hoe je 'communiceert' met een puppy. Ook de email opvolging is zeer handig, want als nieuwe papa van een puppy, maakten we ons soms wel snel zorgen, en steeds kregen we een snel, helder, en geruststellend antwoord!
  En niet te vergeten, Babu was dol op het enthousiasme van Augie!!

 • #4

  Seminck Patricia (woensdag, 19 april 2023 14:44)

  We hebben jou leren kennen via mond tot mond reclame.
  Één jaar eerder hadden we onze Smokey (X Am.Staff/Bull Terrier) geadopteerd met een stevig rugzakje.
  Wat ons enorm aansprak was de privé begeleiding!!
  Geen groepslessen!
  Bij onze eerste ontmoeting voelde ik me gehoord en ondersteund.
  Jouw onuitputtelijke bron van informatie ivm Powerbreeds en warme zachtaardige aanpak ts mens en hond.
  Ook de workshops die door Flappies worden verzorgd zijn ontzettend leerrijk en worden op een leuke boeiende manier voorgesteld!
  We leerden andere mensen kennen en er ontstond een hele fijne vriendschap die tot de dag van vandaag nog steeds is .
  Flappies...een aanrader voor iedereen die vragen heeft bij de opvoeding van een hond.
  Top madam is het !!!

 • #3

  Linda (dinsdag, 18 april 2023 22:45)

  Ik heb je leren kennen op fb, nog volop aan het studeren voor gedragstherapeut. Ik wist......dat komt goed!
  Toen adopteerde we een Galgo(Spaanse windhond) snel kreeg Flappies een telefoontje met de roep naar hulp.
  We kregen zeer goede begeleiding. Maar we bleven altijd contact houden. Er kwam een periode Jack & Jodie waar een prachtige vriendengroep is ontstaan. We hebben Augie ook in privé leren kennen. Een zeer warm persoon en haar liefde voor honden is onnoemelijk groot. Haar inzet voor dierenasielen is erg hoog, de mensen die haar echt kennen weten dat ze de onderste steen naar bovenhaald om resultaten te behalen. Ben blij haar te kennen, maar ook Jackson, Jodie zaliger en Senya men mete-woefke maar niet te vergeten Damien zaliger, waar Augie keiharde lessen van liefde en machteloosheid heeft gekregen
  Een gedragstherapeute iemand die niet stilstaat, maar blijft bijleren en voor heel veel openstaat

 • #2

  Tommy (dinsdag, 18 april 2023 22:19)

  Augie weet heel goed waar ze mee bezig is. Wij hadden voor onze eerste hond een puppy-training gekregen van Flappies. Dankzij Augie werd onmiddelijk duidelijk waar je moet op letten als je met een puppy aan de slag gaat. Geen strenge conditionering, maar vooral met liefde en beloning werken staat centraal. En vooral ook de hond natuurlijk ;-)

  Ook later de trainings-koekjes besteld en die vielen super in de smaak bij onze Floki. Zeker een aanrader als je niet veel ervaring hebt met honden.

  Flappies is Top!

 • #1

  Nathalie hagens (dinsdag, 18 april 2023 21:09)

  Top ervaring, wij hadden een amstaf uit het asiel genomen van 3jaar oud.
  Ze was heel onrustig en beet alles kapot in huis ,ze deed ook in huis en kon niet alleen blijven .
  Toen hebben wij flappies gecontracteerd en wat een succes was dit .
  Na wel geteld 2 weken hadden we een heel andere hond in huis ze was rustiger kon al een uurtje alleen blijven en beet niets meer kapot .
  Af en toe nog eens een klein accident pipi of kaka maar nu 5 weken verder helemaal anders ze is super super flink en blijft nu al 4u alleen zonder iets te mispeuteren �
  Wij hebben de instructies goed opgevolgd die we aangeleerd kregen en vond het super fijn dat ik nog contact kon opnemen na de bezoeken en uitleg .
  Want soms een overpaniekerike honden mama moet af en toe haar ei kwijt en kon ik zowel via mail en telefonisch doen.
  Ik ben een 100 procent tevreden klant.
  En zou iedereen flappies aanraden .
  Tis een top madam die u duidelijke uitleg geeft en alle toels reikt om u en u hond op weg te helpt .
  Daarom nog eens langs deze weg 1000 maal bedank je bent er 1 uit de 1000 met een hart voor dieren .