Ervaringen met Flappies

Commentaren: 51
 • #51

  Tanja Trousse (dinsdag, 15 november 2022 12:40)

  Een toffe en duidelijke workshop ivm 'activiteitenbalans' gegeven aan Amstaffclub Antwerpen vzw. Was heel leerrijk, een leuke zondagochtend gespendeerd. Zeer duidelijke info. Een aanrader !!

 • #50

  Dirk Muyshondt (vrijdag, 30 september 2022 18:49)

  De allerbeste tips en tricks gekregen.
  Sinds Augie is langs geweest begrijpen wij onze hond volledig en weten ook hoe te reageren.
  Na 4 dagen hadden wij een heel ander hondje in huis.
  Augie kent haar vak en weet wat ze doet.
  Dank je

 • #49

  Maghaly en Yannick (zaterdag, 30 juli 2022 05:05)

  Wat een aangenaam bezoekje was dat!
  Wij hadden ons goed voorbereid en een hele vragenlijst gemaakt die Augie met veel plezier heeft overlopen en beantwoord!
  We hebben eindeloze tips en tricks gekregen waarvan we nog steeds de vruchten van plukken.
  Ik heb ze nadien nog enkele mailtjes gestuurd die ook zeer uitgebreid beantwoord worden.
  Hondenscholen zijn niets voor ons, dan raad ik Augie eerder aan!
  Nogmaals bedankt, wij zijn fan!

 • #48

  Annick (vrijdag, 15 april 2022 13:59)

  Augie is afgelopen zaterdag voor de eerste maal bij ons geweest. Zij geeft een heel rustgevende indruk en luisterde eerst naar ons verhaal. Wij hebben van deze eerste les al heel veel bijgeleerd en ze staat ons ook met raad en daad bij via mail. Een echte aanrader!!!

 • #47

  Kim (woensdag, 09 februari 2022 20:23)

  Augie is een tijd geleden bij ons thuis geweest voor onze pup met gedragsproblemen. Augie is een hele fijne madam die onze pup meteen op haar gemak stelde. Zowel ons hondje als het baasje hebben veel bijgeleerd.

 • #46

  Linda (zondag, 31 oktober 2021 20:07)

  Zeer tevreden
  Geen training gericht volgens de boekjes, maar wel volgens de hond.
  Mijn 2 dames zijn alvast fan ��

 • #45

  Tanja (zondag, 31 oktober 2021 12:43)

  Iemand die verstand heeft van haar vak. De hond staat steeds centraal wat voor ons een heel belangrijke factor is.

 • #44

  Elien (donderdag, 13 mei 2021 21:21)

  Zeker een aanrader! We hadden Augie hulp gevraagd ivm onze nieuwe rescue hond uit Roemenië. Ze heeft wat angst problemen naar vreemden en ook wat uitvalgedrag naar andere honden.
  Augie begreep ons duidelijk en ze toonde ook heel sterk haar kennis van hondengedrag. Ze wist precies al wat onze hond ging doen voordat ze het zelf wist ;-)
  Augie legt alles rustig uit, luistert heel goed en geeft gouden raad. Ze snapt van waar je komt en probeert je ook te helpen op een manier die bij jou past.
  Wij zijn super tevreden!

 • #43

  Lien (dinsdag, 12 januari 2021 10:25)

  Wat een aanrader!! Wij hebben flappies hondentraining gecontacteerd voor onze Oud Duitse herder, Thor, van 7 maanden oud. Thor had het moeilijk in de hondenschool om in groep te werken, vandaar dat we individuele training wilden proberen. Op korte tijd hebben we zoveel geleerd van Augie. De tips die zij geeft, zijn goud waard en werkten zeer goed bij Thor! We zijn haar zeer dankbaar!

 • #42

  Elia (dinsdag, 15 december 2020 20:00)

  Beschikbaar, bereikbaar, geduldig, efficiënt, effectief, rustig, behulpzaam en met liefde voor de hond! Een aanrader !!

 • #41

  Ine (dinsdag, 18 augustus 2020 10:08)

  Ik heb Augie laten komen voor de puppytraining. Van begin was ons bowietjes helemaal mee met Augie! Super goede uitleg en begeleidingen.
  Hartelijk dank voor al je advies en antwoorden op mijn vele vragen....

 • #40

  Linda (donderdag, 19 maart 2020 13:51)

  We hadden Augie gecontacteerd omdat onze Rex steeds was afgeleid tijdens de wandeling ,in plaats van volgen leidde hij ons , ze heeft ons geleerd hoe we Rex moesten afleiden van al die bewegingen in de straat . Augie weet hoe ze een hond moet aanpakken en voelt ook de noden aan van Hond en baasje. Hartelijke dank voor de advies

 • #39

  Stephanie (vrijdag, 10 januari 2020 20:10)

  Eindelijk iemand dat de hond, en niet onbelangrijk, het baasje echt verstaat. Jarenlang wou ik een rottweiler in huis nemen. Ik had heel veel twijfels en onzekerheden. Bij Flappies kon ik terecht met al mijn vragen, twijfels en onzekerheden. Augie heeft getest of ik wel geschikt was voor een rottweiler, is samen met mij op zoek gegaan naar een geschikte fokker en heeft samen met mij de pup gekozen. Na een puppyklasje stonden we op de hondenschool voor op de klasgenootjes. Tot op vandaag de dag kan ik nog steeds terecht bij Augie met al mijn vragen en/of twijfels. Dankzij Augie heb ik eindelijk de rottweiler in huis waar ik al jaren van droom. Ik kan ze iedereen aanraden!

 • #38

  Danny,Karin en Quentos (dinsdag, 20 augustus 2019 13:41)

  Augie is hier vorige week dinsdag geweest om Quentos beter aan de lijn te doen lopen.
  Heel heel goed resultaat.
  Ben er vandaag een eerste grote wandeling mee gaan doen en was wandelde heel goed mee,hij content en wij content.
  Super super bedankt Augie.
  Als je problemen hebt met uw hond zeker contact op nemen met flappies hondentraining.Ons heeft ze heel goed geholpen.
  En is ook een heel toffe madam. ❤️❤️❤️

 • #37

  Danny,Karin en Quentos (woensdag, 14 augustus 2019 13:07)

  Gisteren voor de eerste keer is Augie bij ons geweest heel wat tips meegekregen en een tuig.Vandaag voor de eerste keer alleen gaan wandelen met tuig.Super goed mee gevallen Raar maar al een hele verandering.Ik heb een Duitse herder die trok altijd als we gingen wandelen.Dank zij de tips die we gekregen heb is het toch al beter.Bedankt Augie.

 • #36

  Werner en Peggy (donderdag, 25 juli 2019 21:17)

  Sinds u bij ons bent geweest voor Atilla is er super veel vooruitgang geboekt,hij valt niet meer aan naar mijn vrouw en luistert al goed naar de commando's. Hij is sinds deze week ook aan het wisselen van tandjes. Je hoort het ,hier gaat alles goed,waarbij een grote dank aan u vanwege  Werner,Peggy en Atilla ��������

 • #35

  Melissa (maandag, 24 juni 2019 22:18)

  We waren al even op zoek naar een goed tuigje voor onze labrador pup. Met een halsband trekt ze enorm, wat voor zowel hond als baasje niet fijn is.
  Gisteren kwamen we op een evenement de Mazter anti- trektuig tegen.
  Omdat we onze hond niet bij hadden en ze nog in de groei is, wisten we niet welke maat de juiste was.
  Naar een goed, maar vooral eerlijk! advies, besloten er een aan te schaffen.
  Zowel de ring aan de bovenkant als aan de voorkant al geprobeerd en we merken al duidelijk verschil.
  Nogmaals heel erg bedankt!

 • #34

  Mertens Greta (maandag, 28 januari 2019 11:44)

  Bedankt voor de nuttige info en leuke babbel. Ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Dus nooit te oud om te leren.!
  Na veel bloed, zweet en tranen een snuffelkussen ineen geknutseld. Hersenwerk vindt ze leuk. Nu nog de wagen angst overwinnen dankzij jouw leerrijke tips, we werken er aan. Beetje bij beetje.
  Ik houd je op de hoogte.

 • #33

  Ilse (woensdag, 21 november 2018 19:09)

  Augie, dankjewel voor de leerrijke en leuke workshop ‘hondentraining’ bij Amstaf. Deels theorie, deels praktijk, en heel veel ervaringen en nuttige tips uitgewisseld. Naar huis gegaan met veel nieuwe en praktische inzichten. Volgende keer zijn we er weer bij!

 • #32

  rené & kris (zondag, 21 oktober 2018)

  augie heeft onze 4mnd oude pup tilly (shih tzu) bezocht. héél aardige dame, spontaan én goeie uitleg. vele tips die direct werkten en véél goeie raad die wel moet opgevolgd worden, het trainen van de oefeningen is natuurlijk een noodzaak ! ook goeie opvolging en raad via mail. wij zijn uiterst tevreden en kunnen haar alleen maar aanbevelen !
  bedankt augie ! rené, kris en "tilly" !

 • #31

  Sonja (dinsdag, 26 juni 2018 20:42)

  Hallo Augie, Het is al even geleden dat je bij ons bent geweest maar ik wou je toch even een update geven over Darco. Het gaat supergoed ! Ik heb ondertussen mijn angsten voor ontmoetingen met andere honden kunnen overwinnen. Soms valt Darco nog uit maar meestal gaat het wel goed. Vroeger durfde ik Darco ook nergens mee naar toe nemen maar nu gaat hij bijna overal mee. Hij gaat zelfs mee op reis. We doen alles wel op een rustiger tempo want hij is tenslotte al 11 maar hij geniet er zichtbaar van. Nog vele groetjes en een dikke poot van Darco .

 • #30

  Baasje van Dex (zaterdag, 14 april 2018 20:51)

  Wij hebben een 8maand oude mechelse herder Dex. Toen hij pup was is Augie langsgekomen om wat tips mee te geven omdat hij nogal graag zijn tandjes gebruikte. Uiteindelijk na veel oefenen met tips van Augie is dit gestopt. Onze lieverd heeft dan altijd braaf geweest tot hij puberde. Die bananen in die oren aiai.. tante flappie is dan maar terug gekomen! En wat heeft ze ons weer bakken bij geleerd!! Ze pikt in op het gedrag van de hond en geeft aangepaste tips. Zalig om je hond op 2u al vorderingen te zien maken. Augie ik zou je aan iedereen op de wereld die je nodig heeft willen aanraden! Een zalige gedragstherapeut maar vooral een super lieve en begripvolle vrouw die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt en dit ook super doet! Zelfs beter dan enkele lessen hondenschool. Tante flappie Dex ziet je graag en we willen je bedanken voor alle tips en het geduld met ons draakje. Super !

 • #29

  Luc Boon (woensdag, 28 maart 2018 10:50)

  Augie, met deze willen we je enorm bedanken voor het bijsturen van de baasjes van onze honden (wij dus). Na 1,5 jaar samen begonnen onze 2 reuen tot bloedens toe met elkaar te vechten. Eerder al bij een andere gedragstherapeut geweest zonder resultaat. Na een zoveelste bezoek aan de dierenarts werd één van de 2 reuen op een herplaatsingslijst gezet. Het ging niet anders. Verdriet en tranen beheersten even ons leven. En toen verwees een kennis ons naar Augie. Dat bleek onze redding. Augie nam haar tijd om de honden thuis te observeren en ging mee met ons en onze honden op wandel in het bos. Wij, de baasjes, werden bijgestuurd en vol vertrouwen gepompt. De positieve aanpak werkt. Zowel voor ons als voor de honden. We hadden eigenlijk onmiddellijk succes. En nu, 5 maanden na het bezoek van Augie en wat telefoontjes en mails later, gaat het nog steeds prima. Het blijft opletten en signalen op tijd herkennen, maar dankzij de tips van Augie wordt een mogelijk probleem in de kiem gesmoord. Augie, je bijsturing van ons en de praktische tips voor ons en de honden hebben er voor gezorgd dat ons gezin nog compleet is. Het had anders gelopen zonder je medewerking. Ongelooflijk hard bedankt daarvoor. We zullen je nooit vergeten. Topper!

 • #28

  Marie -Laure (vrijdag, 19 januari 2018 19:58)

  Maar 1 ding om te zeggen DANK U Augie . Ik blijf het zeggen ge zijt mijn reddende engel geweest . Al 2 keer grote problemen gehad met mijn honden die mekaar aanvielen en dan ook grote problemen gehad met verlatingsangst waardoor ze alles kapot beten en onder plaste . Augie heeft haar tijd genomen en ons super goeie tips gegeven . Ik kon haar ook altijd bellen of mailen en ze hielp mij direct . Met mijn honden gaat het nu super goed en ik moet niet meer bang zijn als we weg gaan . Echt Augie ge zijt top . En voor iedereen een echte aanrader .

 • #27

  Margot en Niels (vrijdag, 08 december 2017 20:00)

  Wij hebben de hulp van Flappies Hondentraining ingeroepen voor onze bull terriër Nero. Hij is een ontzettend lieve hond, leuk met mensen maar heel reactief naar (nieuwe, onbekende) honden en snel onzeker. Trainingsmethoden en tips van tv en internet konden ons niet helpen en we zijn ook geen fan van 'ze vechten het zelf wel uit'. Augie heeft ons een aantal praktische tips gegeven en vooral geleerd positief te bekrachtigen in plaats van te corrigeren/straffen. Deze positieve aanpak werkt voor Nero en we gaan dit blijven gebruiken. Vandaag zijn we samen gaan kennismaken met een rottweiler en dit ging heel goed.
  Augie is een heel vriendelijke maar vooral toegankelijke trainer die baasjes bijstuurt maar ook zelfvertrouwen geeft. Wat wij vooral fijn vinden is dat ze de bullybreeds goed kent en dan ook zonder vooroordelen begint aan honden èn baasjes die er misschien iets ruiger uitzien. ;-)
  Bedankt Flappies vanwege twee tevreden baasjes en een enthousiaste Nero!

 • #26

  Jesse en Tatiana (woensdag, 29 november 2017 18:24)

  Al heel wat goede tips gehad. Augie neemt haar tijd met jou en is super vriendelijk. Ik zou zonder twijfel terug gaan.

 • #25

  Elke, Iliany en Timber (zondag, 21 mei 2017 11:17)

  Een gezellige ontspannen babbel, en in leuke sfeer ontdekken dat hondjes en kindjes toch niet veel van elkaar verschillen, en nu toch te weten gekomen dat men stem toch wat te streng is voor men protjes. Ook tijdens de wandeling was het al heel wat anders als je de basis kan toepassen. Ontzetten bedankt voor je bezoekje, en ze zullen het niet erg vinden moest die lieve koekjes mevrouw nog eens langst zou komen �� groetjes

 • #24

  Pascale (maandag, 08 mei 2017 19:52)

  Beste Augie, kort voor nieuwjaar ben je bij ons geweest omdat onze Sam en zijn gedrag bij ons kleindochtertje Mila ons zorgen baarden. Maar nu maanden later en met jou goeie raad gaat het uitstekend tussen de twee. Bedankt en ook groetjes van onze Sam! Pascale, Ivo, Sam en Frodo xxx

 • #23

  Bogaerts Kim (zaterdag, 25 maart 2017 20:53)

  Wij hebben een american akita inu pup van 12 weken en met de instelling "beter voorkomen als genezen " , Augie vandaag laten komen.
  Ik had al heel wat uren theorie (bij Martin Gaus) achter de rug dus vond mezelf al heel ver staan...achteraf gezien dus niet, hahaha...
  Maar op nog geen 2 uur tijd heb ik evenveel geleerd als op 20 lessen hondenschool. Zoveel praktische tips die direct werkten (en waar ik zelf nooit was opgekomen).
  Dus zelfs voor iemand met ervaring is het aanrader!
  Merciekes Augie !!!! • #22

  De Ridder Monique (woensdag, 11 januari 2017 19:04)

  Ongeveer twee maanden geleden lieten wij Augie komen voor het probleemgedrag van ons hondje Bo ( Maltezer ) Bo was 9 jaar oud toen we hem adopteerden van mensen die niet meer voor hem konden zorgen. Toen wij hem alleen moesten laten op ons appartement blafte hij uren door tot we weer thuis waren. Na tussenkomst van Augie en haar goede raad is alles in de goede plooi gevallen en kunnen we ons boke gerust een paar uurtjes alleen laten zonder dat hij de buren stoort. Augie nogmaals bedankt voor je goede raad.

  Monique & Damien + Bo

 • #21

  Saskia van steenwegen (donderdag, 15 december 2016 14:04)

  Zes weken geleden is onze Berto (shin 19 okt 2016)aan gekomen in Belgie..bang van alles wat bewoog,vooral in het donker .Van de poes was hij ook erg bang! We hebben toen hulp ingeroepen van Augie en wat zijn we blij! De tips die we kregen waren geweldig en werkte ook erg snel bij Berto! Wij zouden Augie aan iedereen aanbevelen! Bedankt voor je hulp Agie grts saskia & Berto &fam

 • #20

  Steven Goossens (zaterdag, 10 september 2016 21:25)

  Vandaag voor de eerste keer kennis gemaakt met Flappies hondentraining. Een echt aangename ervaring, en een must voor elke hondenliefhebber. Je leert zo veel bij op zo'n korte tijd ... echt een openbaring !

 • #19

  Kimberley (woensdag, 31 augustus 2016 20:56)

  zeer goede en positieve aanpak ! enorm verdraagzaam want ons bullie heeft haar serieus uitgedaagd :) :). zijn heel tevreden, heel duidelijke uitleg gekregen, ongelooflijk veel tips ... hebben veel bijgeleerd !! en hierbij ook goede opvolging. niks dan lof ... bedankt !!!

 • #18

  Anouck Van Der Wee (zaterdag, 27 augustus 2016 12:14)

  Zeer interessante puppytraining gehad met Augie...
  Wat ons vooral zeer beviel was de aandacht dat ze had voor de kleinere kinderen in het gezin. Het is ook heel belangrijk dat vooral zij de regels rond het opvoeden van een puppie kennen.
  De (onvoorwaardelijke) nazorg die Augie geeft is onwaarschijnlijk.
  Wij kunnen niet anders dan haar aanbevelen voor iedereen die met vragen zit rond het in huis nemen van een puppie

  Top !

 • #17

  Cindy (donderdag, 18 augustus 2016 18:36)

  Zeer leuke puppy-training gehad met Sanka. Veel tips gekregen. En de resultaten zijn er al. Dankjewel Augie :)

 • #16

  Marina (dinsdag, 12 juli 2016 14:10)

  Bedankt voor het gareel, past perfect het is een plezier om te gaan wandelen top

 • #15

  Stephanie (maandag, 29 februari 2016 09:13)

  Omdat Marley onze eerste hond was wisten we niet waar te beginnen, maar dankzij jou voelen we ons meer en meer vertrouwd met het opvoeden van ons hondje. De basis commando's gaan al vlot, nu werken we nog aan het wandelen aan de leiband. Bedankt voor alles Augie!
  Stephanie, Katja , Sarah

 • #14

  Barbara & Eric (dinsdag, 15 december 2015 20:34)

  Hoi Augie

  Wilden je even laten weten dat we zeer tevreden zijn over het Mazter anti-trektuig! Het is een verademing om met onzen Ollie te gaan wandelen zonder zelf uitgelaten te worden ;-) !
  Nog eens bedankt voor de snelle en goede service.

  Groetjes
  Barbara & Eric

 • #13

  Cindy (donderdag, 27 augustus 2015 22:58)

  Hey Augie, gewoon om je te laten weten dat Athos zijn trainingen fantastisch verlopen en hij heel goed luistert en het nu helemaal een nieuwe hond is hartelijk bedankt en ik heb jou gegevens al doorgegeven aan andere mensen groetjes CINDY en Athos

 • #12

  Lily (vrijdag, 19 juni 2015 11:50)

  Sinds dat flappies op bezoek is gekomen is mijn chihuahua zeer hard verbeterd in haar zelfvertrouwen. Ik heb de informatie ook goed gebruikt waardoor ze nu veel zelfzekerder is, ze heeft zelfs in die korte tijd paar vriendjes gemaakt. Bedankt voor alles!

 • #11

  Danny en Baira (zondag, 19 april 2015 08:46)

  Hallo,

  Hier nog eens een update van Baira .

  Ze doet het zeer goed!
  Ondertussen doe ik al enkele nieuwe straten
  en wandelen samen met Dex gaat ook goed.
  Ze springt op haar 4 poten rond vol enthousiasme als ze hem ziet :-)
  Binnenkort eens proberen in huis zonder te pushen...

  Bedankt voor de tips!

  Danny

 • #10

  Ria, Luc en Sus (zaterdag, 18 april 2015 16:40)

  Hallo,
  Onlangs bestelde ik de leiband voor Sus.
  Tot mijn groot plezier kan ik jullie melden dat wandelen nu heel ontspannend voor ons beiden is. Het gebeurt enkel nog dat hij efkens trekt als hij een loslopende kip in het vizier heeft. Dat is niet ongebruikelijk hier op de buiten. Hij doet nu gemakkelijk 9 km zonder dat ik er afgepeigerd bij loop. Wat een verademing!

  Bedankt alvast en nog veel succes,
  Ria, Luc en Sus

 • #9

  Valerie (dinsdag, 30 december 2014 00:39)

  Sinds het bezoek van augie en het nieuwe tuigje, wandelt mijn bolt na twee keer oefenen aan de lijn. Één woord FANTASTISCH!!! toffe aangename dame met veel kennis en een logische uitleg met dagelijkse voorbeelden en vergelijkingen zodat je het als baasje echt wel snapt. Zeker een aanrader.

 • #8

  Lendy (zondag, 25 mei 2014 20:42)

  Bedankt voor de super workshop vandaag!
  We hebben echt veel bijgeleerd, een echte aanrader voor iedereen.
  Nu kan het oefenen beginnen.. We houden jullie op de hoogte!

 • #7

  Nancy Hoymans (zaterdag, 17 mei 2014 20:56)

  Hey, ik wou effe laten weten dat het goed gaat met Gizmo. Binnen blaft hij alleen nog maar 1 keer als er gebeld word en Dan gaat hij naar zijn nest voor zijn beloning. De vreemde mannen en honden moeten we nog wat aan trainen, maar het gaat de goede kant op

 • #6

  Stéphanie (donderdag, 05 december 2013 13:01)

  Beste Augie

  Ik zou u graag willen bedanken ivm de nuttige tips die je ons hebt gegeven! Luna doet het heel goed alleen... Bedankt

 • #5

  benny (dinsdag, 20 augustus 2013 22:18)

  ik heb veel kunnen leren van augie hoe ik het beste met mijn hond kan omgaan
  het was een hele bange hond ze liep met haar staart tussen haar benen en nu is ze helemaal opengebloeid ik heb ook geleerd hoe ik ze moet laten zitten en liggen en in de omgang
  groetjes benny

 • #4

  Guy, Bieke en Thirske (zaterdag, 15 juni 2013 13:52)

  Iemand die met een talent geboren is,
  voorbestemd om het te gebruiken,
  zal het grootste geluk ervaren als hij het gebruikt. Bedankt Augie, we gaan zeker toepassen wat jij ons bijbracht!

 • #3

  Udo Jansens (vrijdag, 14 juni 2013 11:29)

  Hoewel wij al 2 fox terriërs vanaf pup hadden grootgebracht tot perfect luisterende maatjes, wou het bij nummer 3 niet direct lukken.
  Hulp van Augie heeft ons toch nog dingen bijgebracht die het ons moeten mogelijk maken dat nummer 3 binnenkort (hopelijk) ook echt perfect zal luisteren.

 • #2

  Wim Verbeeck (vrijdag, 07 juni 2013 16:50)

  ...als ik thuiskom en mijn trouwe viervoeter Juul wacht me blijgezind op dan ben ik echt wel blij dat er in de wereld mensen zijn die zo begaan zijn met honden als jij, Augie! Het is en blijft a man's best friend...