Berichten: 33
 • #33

  Marie -Laure (vrijdag, 19 januari 2018 19:58)

  Maar 1 ding om te zeggen DANK U Augie . Ik blijf het zeggen ge zijt mijn reddende engel geweest . Al 2 keer grote problemen gehad met mijn honden die mekaar aanvielen en dan ook grote problemen gehad met verlatingsangst waardoor ze alles kapot beten en onder plaste . Augie heeft haar tijd genomen en ons super goeie tips gegeven . Ik kon haar ook altijd bellen of mailen en ze hielp mij direct . Met mijn honden gaat het nu super goed en ik moet niet meer bang zijn als we weg gaan . Echt Augie ge zijt top . En voor iedereen een echte aanrader .

 • #32

  Margot en Niels (vrijdag, 08 december 2017 20:00)

  Wij hebben de hulp van Flappies Hondentraining ingeroepen voor onze bull terriër Nero. Hij is een ontzettend lieve hond, leuk met mensen maar heel reactief naar (nieuwe, onbekende) honden en snel onzeker. Trainingsmethoden en tips van tv en internet konden ons niet helpen en we zijn ook geen fan van 'ze vechten het zelf wel uit'. Augie heeft ons een aantal praktische tips gegeven en vooral geleerd positief te bekrachtigen in plaats van te corrigeren/straffen. Deze positieve aanpak werkt voor Nero en we gaan dit blijven gebruiken. Vandaag zijn we samen gaan kennismaken met een rottweiler en dit ging heel goed.
  Augie is een heel vriendelijke maar vooral toegankelijke trainer die baasjes bijstuurt maar ook zelfvertrouwen geeft. Wat wij vooral fijn vinden is dat ze de bullybreeds goed kent en dan ook zonder vooroordelen begint aan honden èn baasjes die er misschien iets ruiger uitzien. ;-)
  Bedankt Flappies vanwege twee tevreden baasjes en een enthousiaste Nero!

 • #31

  Jesse en Tatiana (woensdag, 29 november 2017 18:24)

  Al heel wat goede tips gehad. Augie neemt haar tijd met jou en is super vriendelijk. Ik zou zonder twijfel terug gaan.

 • #30

  Elke, Iliany en Timber (zondag, 21 mei 2017 11:17)

  Een gezellige ontspannen babbel, en in leuke sfeer ontdekken dat hondjes en kindjes toch niet veel van elkaar verschillen, en nu toch te weten gekomen dat men stem toch wat te streng is voor men protjes. Ook tijdens de wandeling was het al heel wat anders als je de basis kan toepassen. Ontzetten bedankt voor je bezoekje, en ze zullen het niet erg vinden moest die lieve koekjes mevrouw nog eens langst zou komen �� groetjes

 • #29

  Pascale (maandag, 08 mei 2017 19:52)

  Beste Augie, kort voor nieuwjaar ben je bij ons geweest omdat onze Sam en zijn gedrag bij ons kleindochtertje Mila ons zorgen baarden. Maar nu maanden later en met jou goeie raad gaat het uitstekend tussen de twee. Bedankt en ook groetjes van onze Sam! Pascale, Ivo, Sam en Frodo xxx

 • #28

  Bogaerts Kim (zaterdag, 25 maart 2017 20:53)

  Wij hebben een american akita inu pup van 12 weken en met de instelling "beter voorkomen als genezen " , Augie vandaag laten komen.
  Ik had al heel wat uren theorie (bij Martin Gaus) achter de rug dus vond mezelf al heel ver staan...achteraf gezien dus niet, hahaha...
  Maar op nog geen 2 uur tijd heb ik evenveel geleerd als op 20 lessen hondenschool. Zoveel praktische tips die direct werkten (en waar ik zelf nooit was opgekomen).
  Dus zelfs voor iemand met ervaring is het aanrader!
  Merciekes Augie !!!! • #27

  De Ridder Monique (woensdag, 11 januari 2017 19:04)

  Ongeveer twee maanden geleden lieten wij Augie komen voor het probleemgedrag van ons hondje Bo ( Maltezer ) Bo was 9 jaar oud toen we hem adopteerden van mensen die niet meer voor hem konden zorgen. Toen wij hem alleen moesten laten op ons appartement blafte hij uren door tot we weer thuis waren. Na tussenkomst van Augie en haar goede raad is alles in de goede plooi gevallen en kunnen we ons boke gerust een paar uurtjes alleen laten zonder dat hij de buren stoort. Augie nogmaals bedankt voor je goede raad.

  Monique & Damien + Bo

 • #26

  Saskia van steenwegen (donderdag, 15 december 2016 14:04)

  Zes weken geleden is onze Berto (shin 19 okt 2016)aan gekomen in Belgie..bang van alles wat bewoog,vooral in het donker .Van de poes was hij ook erg bang! We hebben toen hulp ingeroepen van Augie en wat zijn we blij! De tips die we kregen waren geweldig en werkte ook erg snel bij Berto! Wij zouden Augie aan iedereen aanbevelen! Bedankt voor je hulp Agie grts saskia & Berto &fam

 • #25

  Steven Goossens (zaterdag, 10 september 2016 21:25)

  Vandaag voor de eerste keer kennis gemaakt met Flappies hondentraining. Een echt aangename ervaring, en een must voor elke hondenliefhebber. Je leert zo veel bij op zo'n korte tijd ... echt een openbaring !

 • #24

  Kimberley (woensdag, 31 augustus 2016 20:56)

  zeer goede en positieve aanpak ! enorm verdraagzaam want ons bullie heeft haar serieus uitgedaagd :) :). zijn heel tevreden, heel duidelijke uitleg gekregen, ongelooflijk veel tips ... hebben veel bijgeleerd !! en hierbij ook goede opvolging. niks dan lof ... bedankt !!!

 • #23

  Anouck Van Der Wee (zaterdag, 27 augustus 2016 12:14)

  Zeer interessante puppytraining gehad met Augie...
  Wat ons vooral zeer beviel was de aandacht dat ze had voor de kleinere kinderen in het gezin. Het is ook heel belangrijk dat vooral zij de regels rond het opvoeden van een puppie kennen.
  De (onvoorwaardelijke) nazorg die Augie geeft is onwaarschijnlijk.
  Wij kunnen niet anders dan haar aanbevelen voor iedereen die met vragen zit rond het in huis nemen van een puppie

  Top !

 • #22

  Cindy (donderdag, 18 augustus 2016 18:36)

  Zeer leuke puppy-training gehad met Sanka. Veel tips gekregen. En de resultaten zijn er al. Dankjewel Augie :)

 • #21

  Marina (dinsdag, 12 juli 2016 14:10)

  Bedankt voor het gareel, past perfect het is een plezier om te gaan wandelen top

 • #20

  Stephanie (maandag, 29 februari 2016 09:13)

  Omdat Marley onze eerste hond was wisten we niet waar te beginnen, maar dankzij jou voelen we ons meer en meer vertrouwd met het opvoeden van ons hondje. De basis commando's gaan al vlot, nu werken we nog aan het wandelen aan de leiband. Bedankt voor alles Augie!
  Stephanie, Katja , Sarah

 • #19

  Barbara & Eric (dinsdag, 15 december 2015 20:34)

  Hoi Augie

  Wilden je even laten weten dat we zeer tevreden zijn over het Mazter anti-trektuig! Het is een verademing om met onzen Ollie te gaan wandelen zonder zelf uitgelaten te worden ;-) !
  Nog eens bedankt voor de snelle en goede service.

  Groetjes
  Barbara & Eric

 • #18

  Cindy (donderdag, 27 augustus 2015 22:58)

  Hey Augie, gewoon om je te laten weten dat Athos zijn trainingen fantastisch verlopen en hij heel goed luistert en het nu helemaal een nieuwe hond is hartelijk bedankt en ik heb jou gegevens al doorgegeven aan andere mensen groetjes CINDY en Athos

 • #17

  Lily (vrijdag, 19 juni 2015 11:50)

  Sinds dat flappies op bezoek is gekomen is mijn chihuahua zeer hard verbeterd in haar zelfvertrouwen. Ik heb de informatie ook goed gebruikt waardoor ze nu veel zelfzekerder is, ze heeft zelfs in die korte tijd paar vriendjes gemaakt. Bedankt voor alles!

 • #16

  Danny en Baira (zondag, 19 april 2015 08:46)

  Hallo,

  Hier nog eens een update van Baira .

  Ze doet het zeer goed!
  Ondertussen doe ik al enkele nieuwe straten
  en wandelen samen met Dex gaat ook goed.
  Ze springt op haar 4 poten rond vol enthousiasme als ze hem ziet :-)
  Binnenkort eens proberen in huis zonder te pushen...

  Bedankt voor de tips!

  Danny

 • #15

  Ria, Luc en Sus (zaterdag, 18 april 2015 16:40)

  Hallo,
  Onlangs bestelde ik de leiband voor Sus.
  Tot mijn groot plezier kan ik jullie melden dat wandelen nu heel ontspannend voor ons beiden is. Het gebeurt enkel nog dat hij efkens trekt als hij een loslopende kip in het vizier heeft. Dat is niet ongebruikelijk hier op de buiten. Hij doet nu gemakkelijk 9 km zonder dat ik er afgepeigerd bij loop. Wat een verademing!

  Bedankt alvast en nog veel succes,
  Ria, Luc en Sus

 • #14

  Valerie (dinsdag, 30 december 2014 00:39)

  Sinds het bezoek van augie en het nieuwe tuigje, wandelt mijn bolt na twee keer oefenen aan de lijn. Één woord FANTASTISCH!!! toffe aangename dame met veel kennis en een logische uitleg met dagelijkse voorbeelden en vergelijkingen zodat je het als baasje echt wel snapt. Zeker een aanrader.

 • #13

  Lendy (zondag, 25 mei 2014 20:42)

  Bedankt voor de super workshop vandaag!
  We hebben echt veel bijgeleerd, een echte aanrader voor iedereen.
  Nu kan het oefenen beginnen.. We houden jullie op de hoogte!

 • #12

  Nancy Hoymans (zaterdag, 17 mei 2014 20:56)

  Hey, ik wou effe laten weten dat het goed gaat met Gizmo. Binnen blaft hij alleen nog maar 1 keer als er gebeld word en Dan gaat hij naar zijn nest voor zijn beloning. De vreemde mannen en honden moeten we nog wat aan trainen, maar het gaat de goede kant op

 • #11

  Stéphanie (donderdag, 05 december 2013 13:01)

  Beste Augie

  Ik zou u graag willen bedanken ivm de nuttige tips die je ons hebt gegeven! Luna doet het heel goed alleen... Bedankt

 • #10

  benny (dinsdag, 20 augustus 2013 22:18)

  ik heb veel kunnen leren van augie hoe ik het beste met mijn hond kan omgaan
  het was een hele bange hond ze liep met haar staart tussen haar benen en nu is ze helemaal opengebloeid ik heb ook geleerd hoe ik ze moet laten zitten en liggen en in de omgang
  groetjes benny

 • #9

  Guy, Bieke en Thirske (zaterdag, 15 juni 2013 13:52)

  Iemand die met een talent geboren is,
  voorbestemd om het te gebruiken,
  zal het grootste geluk ervaren als hij het gebruikt. Bedankt Augie, we gaan zeker toepassen wat jij ons bijbracht!

 • #8

  Udo Jansens (vrijdag, 14 juni 2013 11:29)

  Hoewel wij al 2 fox terriërs vanaf pup hadden grootgebracht tot perfect luisterende maatjes, wou het bij nummer 3 niet direct lukken.
  Hulp van Augie heeft ons toch nog dingen bijgebracht die het ons moeten mogelijk maken dat nummer 3 binnenkort (hopelijk) ook echt perfect zal luisteren.

 • #7

  Wim Verbeeck (vrijdag, 07 juni 2013 16:50)

  ...als ik thuiskom en mijn trouwe viervoeter Juul wacht me blijgezind op dan ben ik echt wel blij dat er in de wereld mensen zijn die zo begaan zijn met honden als jij, Augie! Het is en blijft a man's best friend...

 • #6

  Peggy en co (maandag, 18 maart 2013 21:33)

  Liefste Augie, bedankt voor het super-goede advies dat je ons gaf in verband met het aanschaffen van een puppy. Zonder die uitgebreide uitleg van u en het geduld dat je had met ons (moeilijke mensen)hadden we er nooit uitgeraakt. Je gaf advies, uitleg, info zonder iets op te dringen...en we eindigde met een schat van een puppy...heel erg bedankt...groetjes xxx

 • #5

  Evelyne (vrijdag, 01 februari 2013 16:46)

  ...dus die flappies hangen er niet enkel aan voor versiering? ;-)Tof initiatief Gie! xx

 • #4

  Ira (vrijdag, 01 februari 2013 09:01)

  Dikke duim Augie!!! Goe bezig, jij bent ook op jouw droompad terecht gekomen!! PROFICIAT!! Go for it!!

 • #3

  Nancy Willekens (dinsdag, 08 januari 2013 16:37)

  Toffe site, hopelijk krijg je veel klantjes! Heel veel succes in ieder geval! Groetjes, Nancy

 • #2

  gavin (vrijdag, 07 december 2012 15:32)

  Een keertje testen he. Stella komt binnenkort langs voor training hoor ;)

 • #1

  Bert Biermans (zondag, 18 november 2012 23:08)

  Jeuj... proficiat met je nieuwe onderneming!

  Succes
  Bert